Så slemt er det heldigvis ikke, men de små spidse tænder bliver flittigt brugt til at gnave i alt muligt… og ind i mellem høres også et hyl fra en anden hvalp som har mærket en spids hjørnetand i sit øre. Heldigvis er det helt naturligt og på den måde lærer hvalpene, hvor hårdt de kan bide.

Stambøgerne til alle hvalpe er kommet og i morgen skal E – kuldet vaccineres og chippes. Desuden får hver hvalp et grundigt tjek og undersøges fra næsetip til halespids. Men mere om det om et par dage.. Det værste ved det er, at nu er tiden ved at være gået og de 2 første hvalpe rejser da også snart videre ud til deres nye familier.

Herunder lidt billeder af hvalpene siden sidste update ❤️

2 på tur – hvalpene kommer lidt udenfor når det ikke regner
Tre som faldt om i kurven i køkkenet ..Zzzz
“Mig og min bror 💙💙“
Tøjdyr kan også bruges som puttedyr 😴
Fanny Rose 😍
Tante Inga tager et fortjent hvil, oppe på bænken, lidt væk fra de skarpe hvalpe tænder 😉
Barnebarnet på besøg, hvalpene er meget begejstret og ligeså er Albert 🥰