Tiden løber stærkt og hvalpene er nu henholdsvis 6 1/2 og 5 1/2 uge. Hvalpene løber sammen alle sammen nu og det har de alle stor fornøjelse af. Der er altid nogen at lege med og de kan efterhånden løbe stærkt, så der er fart på. Om natten er hvalpene i hvalpegårdene, men i løbet af dagen færdes de rundt i det meste af huset. Vi har hundekurve flere steder og hvalpene “falder om” der, hvor de nu har leget.

Liva har haft lidt problemer igen med utrolig meget mælk og det gør vi har over de seneste dage taget hende væk fra hvalpene, da hun igen var ved at få brystbetændelse. Så alle hvalpe er nu på “fast føde” med mindre, at de kan få lov at snuppe en tår mælk hos Elsa, som troligt lader hvalpene komme til , selv om de alle nu har små sylespidse tænder 😬

Og så har vi haft besøg af flere af de kommende familier til hvalpene og det er så dejligt at møde alle, selv om det jo foregår lidt anderledes i denne Corona tid. Men vi finder ud af det 😷

Herunder lidt billeder fra vores hverdag 🤩

Elsa giver en tår mælk 🥰
Der arbejdes lidt for “føden”☺️
Leg i køkkenet
Lille hvalp i stor kurv 💙
Så var batterierne brugt …😴😴