Lidt om menneskene bag Kennel Wonderdachs

Bag Kennel Wonderdachs står Helle og Peter Ovesen.

Vi bor lidt uden for Odense, og har som så mange andre en travl hverdag med fuldtidsarbejde. Peter arbejder indenfor IT og Helle er indenfor møbel- og byggebranchen.

Vi er en familie som altid har haft hunde. Der har været flere forskellige racer, men en race har fulgt os altid, nemlig den ruhåret gravhund.

I familien er også 2 voksne børn, Anne Louise, der har 2 Shar Pei (også kendt som kinesisk rynkehund). Frederik som læser og der ligesom Anne Louise bor i Odense. Frederik savner tit hundene og så får vi heldigvis besøg af ham, til stor begejstring for både hundene og os 🙂

Da børnene var mindre, var gravhunden en trofast legekammerat og som teenagere var gravhunden altid at finde som en trofast sengekammerat.

Vores hunde lever sammen med os og er en aktiv og naturlig del af vores hverdag.

I de senere år er gravhundene og arbejdet med dem blevet til et fælles hobby, hvor vi nyder både fællesskabet med andre gravhundefolk og turene med hundene.

På nedenstående billeder ses Helle med Elsa på udstilling, og Peter med Inga på Sporprøve (1. præmie på 40 timer, 1000 meter).