Lidt om menneskene bag Kennel Wonderdachs

Bag Kennel Wonderdachs står Helle og Peter Ovesen.

Vi bor lidt udenfor Odense, og har som så mange andre en travl hverdag med fuldtidsarbejde. Peter arbejder indenfor IT og Helle er indenfor møbel- og byggebranchen.

Vi er en familie som altid har haft hunde. Der har været flere forskellige racer, men en race har fulgt os altid, nemlig den ruhåret gravhund.

I familien er også 2 voksne børn, Anne Louise og Frederik. Anne Louise er gift og har en søn samt 2 Shar Pei (også kendt som kinesisk rynkehund). Frederik som bor ligesom Anne Louise i Odense. Frederik savner tit hundene og så får vi heldigvis besøg af ham, til stor begejstring for både hundene og os 🙂

Da børnene var mindre, var gravhunden en trofast legekammerat og som teenagere var gravhunden altid at finde som en trofast sengekammerat.

Vores hunde lever sammen med os og er en aktiv og naturlig del af vores hverdag.

I de senere år er gravhundene og arbejdet med dem blevet til et fælles hobby, hvor vi nyder både fællesskabet med andre gravhundefolk og turene med hundene.

På nedenstående billeder ses Helle med Elsa på udstilling, og Peter Inga Inga på Sportræning. Inga har en 1. præmie på 40 timer, 1000 meter.