Tiden går stærkt og der sker noget hver dag. E- kuldet har fået navne og er blevet stambogsført. Navnene blev Eve (Tilde) gult halsbånd, Enola grønt halsbånd, Etorre blåt halsbånd og Enzo med lila halsbånd. Og i dag fylder hvalpene 5 uger 🇩🇰

Inga og Sofia hygger sig med hvalpene og er nu en del af, at lære de små at et godt hundesprog. For Inga er det fantastisk, hun elsker at lege med hvalpene. Sofia er den omsorgsfulde tante der nusser og ordner dem.

Hos F- kuldet sker der også en masse, de er meget mere vågne og leger med hinanden. Begejstringen er stor når de hører vores stemmer, og der er fokus på nu, at gå mere og mere over på fast føde. Liva er ikke helt klar til at “slippe” hendes hvalpe endnu, men både Inga og Sofia har hilst på flere gange. Det foregår dog stadig under overvågning af Liva. I denne weekend besluttes navne til F-kuldet og de stambogføres i løbet af ugen. Hvalpene blev 4 uger i går 🇩🇰

Herunder lidt billeder og video af hvalpene.

Hygge i “hvalpe hulen”
Sådan kan man også sove….
💙
❤️
Mor Elsa slapper af sammen med Eve (Tilde)
Inga med Enola og Enzo
Inga leger med Enola og Ettore