Hvalpene hos både Elsa og Liva vokser fint og udvikler sig som de skal vægt mæssigt, om end Elsas hvalpe er det man ville kalde “meget velnæret” 😉

Alle 4 hvalpe hos Elsa har fået øjne, og det gør jo, at de begynder, at ligne små hvalpe. De spiser dog så godt, at de ikke har travlt med, at komme på benene og der er helt ro over flokken. Elsa er nu også begyndt at være sammen med os ind imellem, men søger ind til hvalpene så snart der kommer den mindste piv derfra.

Liva har utrolig meget mælk og vi har måtte hjælpe med varme omslag, massage og udmalkning for at lette trykket på “yveret” i nogle dage. Nu har mælke produktionen fundet det rigtige niveau og der ånder også fred og idyl i den hvalpe kasse. Liva er en meget omsorgsfuld mor og passer godt på hendes hvalpe, så vi er overvåget når de vejes eller kigges efter😍

Lidt billede af Elsas hvalpe :

Mæt og søvnig ❤️
Kig kig.. 👀

Livas hvalpe:

Liva ❤️
Små haler og skønne snuder 🥰