I går rejste sidste hvalp af vores D-kuld – seje og søde Wonderdachs Dronning Dagmar. Dagmar skal bo her i Odense og vil helt sikkert få al den opmærksomhed hun fortjener. Og vi har fået de første billeder af Dagmar som har indtaget hendes nye hjem, og vi glæder os til at høre mere. Inga tog Dagmars afrejse fornuftigt, men var hun blevet tilbudt at køre med i bilen havde hun gjort det…. og der er godt nok stille her nu. Stuen er ryddet for hundeting og hvalpegården pakket væk indtil et nyt kuld hvalpe melder deres ankomst engang til efteråret.

Bortset fra den første uge med meget lidt søvn og endnu flere bekymringer end godt var, så har de 4 store og sunde hvalpe udviklet sig helt som de skulle.

Hvalpene er alle blevet trygge, robuste, sjove og meget kontaktsøgende hvalpe der helt sikkert kommer til, at sprede glæde i hver deres familier i mange år frem. Vi glæder os til at følge hver i sær og se udviklingen fra hvalp til voksen gravhund 💙💙💙❤️

Tak for nu herfra – nu skal de andre 3 hunde og Inga her i huset have lidt ekstra opmærksomhed igen 🥰😉

Billede af Dagmar først og dernæst lidt billeder fra tiden med hvalpene.