Der er nu cirka 14 dage til forventet fødsel af vores D-kuld 🐾🐾

Ingas mave vokser da også godt 👍🏼 Hun begynder, at blive lidt besværet af tyngden fra den voksende mave. Hun får mad flere gange om dagen, enten vådfoder eller opblødt tørfoder, selvfølgelig foder som er beregnet til en vordende mor. Der er på grund af hvalpene ikke så meget plads til mad i maven, så derfor deles måltiderne op.

Vi fik Inga scannet, da hun var cirka 4 uger henne, men dyrlægen kunne desværre ikke helt tælle antallet af fostre, så vi har derfor valgt, at få Inga røntgen fotograferet inden fødselen, så vi ved, hvor mange hvalpe vi kan forvente.

Inga plejer at være i sofaen (sammen med de øvrige hunde) men der er ikke rigtig plads mere, så nu ligger hun ved siden af og på den måde er hun stadig med sammen med os andre. Hun bliver båret op og ned af trappen, ud af vores indkørsel (der er med sten) – og på de små gåture kan det også ske, at hun bliver båret et stykke.

Så vi tænker egentligt at Inga syntes, at livet som drægtig Dronning her i huset er helt ok 😉❤️