Dagene har efterhånden fået en fast rutine – morgen mad omkring kl. 05.30 – eftermiddags mad omkring kl. 15.00 og sidste måltid omkring kl. 22.00. Og derimellem masser af leg, nye fund (sko, aviser eller de stores legetøj) små slås kampe og nye områder i haven der skal undersøges.

Og så oplever vi små ting hver dag, som hvalpen der resolut satte sig og så fjernsyn forleden aften. Eller hvalpen der indtog en af de stores kurv og kort tid efter snorksov på ryggen (med lyd..zzz) til stor undren for de voksne hunde. Alt skal undersøges og der tælles til 7 hvalpe flere gange om dagen, for at sikre alle er der 🤔

Inga leger utroligt meget med hvalpene, og er meget bevidst om, hvordan og med hvem. Legen er forskellig fra hvalp til hvalp – og hvis én hvalp ikke er leget med opsøger hun den aktivt – ingen bliver glemt ❤️

Her lidt billeder fra de sidste par dage…

Og så blev det tid til en lur 😴😴