Kennel Wonderdachs

Opdræt af Ruhåret Standard Gravhund

Hvalpe 🥰

I sidste uge fødte Inga 7 hvalpe, fødselen gik fint. Men desværre har der været lidt udfordring efterfølgende med Inga og at mælken ikke helt løb til som det skulle. Så det har været nogle lange dage og nætter og desværre mistede vi en hvalp.

Der er nu 3 hanner og 3 tæver og de vokser godt til 🥰

Mere nyt senere på ugen men her et billede af de små – de er så fine 😍

Nu venter vi bare…🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

I denne uge har vi været ved dyrlæge med Inga. Dels skulle hun have hendes sidste herpes vaccine inden fødslen og dels skulle vi også have hende røntgen fotograferet, for at se, hvor mange små hvalpe der gemte sig i maven.

Sammen med dyrlægen er vi nået frem til, at der er 7 hvalpe – det kan være svært, at se på billederne, men vi er nu ret sikre på at der er 7 små derinde.

Der er cirka 1 uge til, at Inga skal føde og vi prøver, at gøre den sidste tid så behagelig som muligt for Inga, som er noget besværet af maven.

Herunder lidt billeder af Inga fra torsdag aften og røntgen billederne fra dyrlægen.

Maven ☺️

Der er nu cirka 14 dage til forventet fødsel af vores D-kuld 🐾🐾

Ingas mave vokser da også godt 👍🏼 Hun begynder, at blive lidt besværet af tyngden fra den voksende mave. Hun får mad flere gange om dagen, enten vådfoder eller opblødt tørfoder, selvfølgelig foder som er beregnet til en vordende mor. Der er på grund af hvalpene ikke så meget plads til mad i maven, så derfor deles måltiderne op.

Vi fik Inga scannet, da hun var cirka 4 uger henne, men dyrlægen kunne desværre ikke helt tælle antallet af fostre, så vi har derfor valgt, at få Inga røntgen fotograferet inden fødselen, så vi ved, hvor mange hvalpe vi kan forvente.

Inga plejer at være i sofaen (sammen med de øvrige hunde) men der er ikke rigtig plads mere, så nu ligger hun ved siden af og på den måde er hun stadig med sammen med os andre. Hun bliver båret op og ned af trappen, ud af vores indkørsel (der er med sten) – og på de små gåture kan det også ske, at hun bliver båret et stykke.

Så vi tænker egentligt at Inga syntes, at livet som drægtig Dronning her i huset er helt ok 😉❤️

Vi venter hvalpe 🐾🐾

Det er med stor glæde og forventning, at vi nu ved, at vores Inga venter hvalpe. Vi forventer, at hvalpene ser dagens lys omkring d. 24. Januar 2020.

Hvalpene vil være efter:

Ruhår’s Dennis Deluxe – DK08528/2011

Dennis har følgende titler: DKCH(G) DKBRCH(G) SECH(G) SPORPR GRAVPR KLBCH

Øjenlyst u.a., DNA CRD-PRA fri og ryglyst med K2

Dennis er en smuk og skøn hanhund med et fantastisk godt temperament. Dennis er en af de bedste repræsentanter for racen i Danmark efter vores mening. Dennis bruges til praktisk jagt.

Og

Skovens A’capella Aya (Inga) – DK08756/2013

SPORPR EXC.CK

CRD-PRA DNA (NPHP4) fri, øjenlyst uden anmærkninger og er rygfotograferet med status K0

Inga er hos os en højt skattet familie hund. Se gerne mere under beskrivelsen af hende under fanen tæver.

Begge hunde er rygfotograferet, øjenlyst uden anmærkninger og PRA fri og hvalpene vil derfor få Basis PLUS stamtavle.

Glædelig jul og godt nytår 🎉

Vi ønsker alle hundevenner og hvalpekøbere en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Vi takker for alle de dejlige billeder og skønne opdateringer vi modtager fra jer hvalpekøbere. Det er en stor fornøjelse, at få lov til at følge med i jeres og hundenes liv.

Nogle af “vores” hvalpe har vi heldigvis også fornøjelsen, at se med jævne mellemrum.

Vi glæder os til at se og høre mere fra jer i 2020.

Når enden er god er alting godt ❤️

I dag er Luna rejst ud til sin nye familie.

En dedikeret gravhunde familie, som desværre måtte sige farvel til deres gamle ruhåret gravhund. De kontaktede os og beslutningen var nem – de skulle da overtage Luna.

Så nu har Luna en ny legekammerat, en 3-årig Kleine Münsterlænder som har taget godt imod hende, foruden familen som vil forsætte med at forkæle hende.

De har lovet, at vi vil høre fra Luna engang imellem, så vi også kan følge hendes udvikling i fremtiden.

Nyt hjem 🐾❤️🐾

Wonderdachs Cinderella, som til daglig kaldes Luna søger et nyt hjem.

Luna er 5 mdr. gammel og er en glad hvalp. Luna er i nuværende hjem blevet top socialiseret, har gået til hvalpe leg / motivation og kan uden problemer omgås andre hunde. Elsker mennesker med hele sit hundehjerte, uanset alder. Hun kan være alene hjemme, er vant til at køre bil og er helt renlig.

Og så har Luna selvfølgelig alle vacciner og desuden et hunde EU – pas.

Luna skal ud og være familie hund og vil trives hos en aktiv familie.

Luna bor på nuværende tidspunkt på Sjælland og kan besøges der efter aftale.

Billeder af Luna :

Farvel og på gensyn 🐾💙🐾

Søndag rejste Charlie Brown hjem til en dejlig familie, som udover to voksne også består af to større børn, som helt sikkert bliver Charlies bedste venner i mange år fremover. Charlie var så klar til at komme ud og få sin helt egen familie og nye udfordringer – men vi andre skulle lige vænne os til tanken om, at afrejsedagen var oprunden.

Det har været en skøn tid med hvalpene og vi har den utrolig store fornøjelse, at følge alle hvalpene med både billeder og små historier fra hvalpenes nye hverdag. Vi er både så glade og stolte af dem alle og i særdeleshed over, at vi igen har fundet nogle helt fantastiske hjem til alle hvalpene.

Lidt billeder fra tiden som er gået 🐾💙🐾❤️🐾

Wonderdachs Charlie Brown søger familie

Vi har en lækker hanhvalp på 11 uger, Wonderdachs Charlie Brown der er en super kærlig og glad hvalp, der søger en aktiv familie, med interesse for gravhunde. En familie på Fyn eller i Trekantsområdet ville være et stort ønske, da vi gerne vil følge ham.

Charlie er efter Skovens A’capella Liva (DK01840/2014) og SEVCH DKCH(G) SECH(G)Tiny Trotters Hard As A Rock (DK02889/2015) Charlie er opdrættet efter Dansk Gravhundeklubs avls anbefalinger og har derfor Basis Plus Stambog.

Begge forældre er øjenlyst u.a.  og rygfotograferet.

Kontakt os på kennel@wonderdachs.dk

Vi er her stadig 💙💙

Onsdag rejste Wonderdachs Chandler Bing hjem til hans familie og vi har hørt at det går rigtig godt. De øvrige hunde i hjemmet har taget godt imod ham 👍🏼

Alle vi andre er taget i sommerhus hen over weekenden og det bliver nydt i fulde drag.

Wonderdachs Charlie Brown (grønt halsbånd) mangler, at finde sin fremtidige familie. Charlie er en nysgerrig, super glad og kærlig hvalp på knap 9 uger. Så hvis man kan tilbyde ham et godt hjem og savner en fremtidig bedste ven, er man velkommen til at kontakte os.

« Ældre indlæg

© 2020 Kennel Wonderdachs

Tema af Anders NorenOp ↑